KUYUCAK’TA ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Kuyucak’ta geleneksel hale gelen Çocuk Oyunları Şenliği, Pamukören Mahallesi’nde gerçekleşti.

Pamukören Sosyal Tesisleri’nde yaklaşık bin 500 çocuğun doyasıya eğlendiği etkinliğe Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Bacaksız, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Şenlikte mendil kapmaca, kaleli yakan top, topla kule devirme, yağ satarım bal satarım, bayrak koşusu, çift ayak atlama, tombik oyunu, çemberle iş birliği ile geçme oyunu gibi geleneksel oyunlar oynandı. Dereceye giren okullara ödülleri protokol tarafından verildi.

Kuyucak Belediye Başkanı Mehmet Çömden, “Kuyucak’ta spor yapmayan çocuğumuz neredeyse yok. Bugün hangi çocuğumuza sorsak sporla ilgileniyor. Kuyucak Belediyespor Kulübümüz altında birçok branşta eğitim görüyorlar. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaşmalarına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Kuyucak Belediyesi olarak spora her türlü desteği sağlamaya devam ediyoruz” dedi.

VELİLER DE PİKNİK YAPTI

Pamukören Sosyal Tesisleri’nde güzel havayı fırsat bilen veliler, çocukları eğlenirken piknik yaptı. Güzel bir tesis olduğunu söyleyen veliler, etkinliğin her yıl devam etmesini istediklerini söyledi.

KUYUCAK BELEDİYESİ İKRAM DAĞITTI

Kuyucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli şenliğe katılan öğrencilere meyve suyu ve kek dağıttı. Öğrenciler ikramlar için Belediye Başkanı Mehmet Çömden’e teşekkür etti.

Copyrigt © 2022 Kuyucak Belediyesi ® Her Hakkı Saklıdır..