GEKA (Güney Ege Kalkınma Ajansı) Destekli İstihdama Yönelik Proje

Kuyucak Belediyesi, Deniz Tekstil ve Gama tekstilin ortaklaşa çalışmalarıyla Kuyucak İlçesinde bin 500 kişilik istihdam sağlanılması hedefleniliyor.

“Kadının Sosyal ve Ekonomik Hayata Katılımı” sağlanılması için, Kuyucak Belediyesi, Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA); Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı’na (SOGEB) başvuruda bulunuldu. Projenin, GEKA tarafından onaylanmasının ardından Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Kuyucak’ta atölye ve saha çalışmalarını başlattı.  Böyle güzel bir projeye ev sahipliği yapmaktan ve hayata geçirmekten çok memnunuz. Kuyucak’ta hiçbir kadın işsiz kalmayacak. Kadınlar bizim başımızın tacıdır, onlara hakettikleri  değeri verdik ve vermeye de devam edeceğiz.

Copyrigt © 2021 Kuyucak Belediyesi ® Her Hakkı Saklıdır..