Kuyucak Belediyesi

Kuyucak Belediyesi ilçeyi bayr...

Kuyucak Belediyesi ilçeyi bayrama hazırlıyor

14 Haziran 2024

Kuyucak Belediyesi ekipleri ilçe genelinde bayram temizliği yapıyor.
Yaz ayları ve bayramlarda artan ziyaretçi trafiği nedeniyle vatandaşların temiz ve sağlıklı bir ortamda vakit geçirebilmeleri için ilçe merkezinden ve mahallelerde temizlik çalışmalarına hız verildi. Caddeler, sokaklar, mezarlıklar, park ve bahçelerde temizlik çalışmaları hummalı bir şekilde gerçekleşiyor.
Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, "Hemşehrilerimizin, cadde ve sokakları tertemiz bir Kuyucak’ta, huzurlu bir bayram geçirmeleri için gece gündüz aşkla çalışıyoruz. Temizlik İşleri ekiplerince bayram öncesi yoğun bir çalışma dönemine girdik. İlçemizin birçok noktasında temizlik çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, Kuyucak’ı bayrama hazırlıyorlar. Bayramda tertemiz bir Kuyucak hedefiyle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı da çevreyi kirletmemeleri konusunda hassas davranmaya davet ediyoruz” dedi.