Kuyucak Belediyesi

Kuyucak'ta 30 Ağustos kutlamal...

Kuyucak'ta 30 Ağustos kutlamaları başladı

30 Ağustos 2024

Kuyucak’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı‘nın 102. yıl dönümü kutlama programı Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreniyle başladı.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programında Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi ve Belediye Başkanı Uğur Doğanca tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden program, günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etti. Programın son bölümünde Kuyucak Belediyesi Halk Oyunları Ekibi gösteri gerçekleştirdi.
AKŞAM FENER ALAYI VE ATATÜRK FİLMİ
Kuyucak Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla akşam saat 20.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak olan Fener Alayı ve saat 21.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda dev ekranda Atatürk filmi gösterimde olacak. Başkan Doğanca, tüm vatandaşları programa davet etti.