ARAMA
Kuyucak Belediyesi

Kuyucakta Devrim Seyrek unutul...

Geri

Kuyucakta Devrim Seyrek unutulmaz bir gece yaşattı

19 Mayıs 2024

Kuyucak Belediyesi tarafından ‘Gençler için Kuyucak var’ sloganıyla yapılan konserde Devrim Seyrek unutulmaz bir gece yaşattı. Konser alanına Büyük Fener Alayı yürüyüşüyle coşkulu bir kalabalıkla gidildi. 
Kuyucak Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan coşkulu kalabalık, Gençlik Merkezi’ne kadar Fener Alayı ile birlikte yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşe Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ve Cumhuriyet Halk Partisi Kuyucak İlçe Başkanı Özgür Yöreli de katıldı. 
DEVRİM SEYREK COŞTURDU
Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, konser öncesinde Devrim Seyrek’e çiçek takdim ederek teşekkür etti. Devrim Seyrek, muhteşem şarkılarıyla alandaki vatandaşları coşturdu. Konserde Belediye tarafından organize edilen havai fişek gösterisi de izleyenleri büyüledi. 
DOĞANCA: KUYUCAK ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK
Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, “Milli bayramlarımızı eskiden olduğu gibi yine coşkuyla yaşayacağız. Kuyucak’ın özlediği eski günlere geri döneceğiz. Bu muhteşem günde coşkusuyla heyecanımıza ortak olan herkese teşekkür ediyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” dedi.