ARAMA
Kuyucak Belediyesi

Kuyucakta en iyi atıcılar ödül...

Geri

Kuyucakta en iyi atıcılar ödüllerini aldı

19 Mayıs 2024

Kuyucak Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Kuyucak Atış Poligonu’nda trap ve kurşun atış müsabakaları gerçekleşti.
Kuyucak Belediye Başkanlığı trap ve kurşun atış müsabakalarında dereceye girenler Kuyucak Belediyesi Gençlik Merkezi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen konserde ödüllerini aldı. Kurşun atışında dereceye giren birinci Mehmet Aksu, ikinci Ali Rıza Ayhopa ve Şevket Özgür ödüllerini Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi’nden aldı. Trap atışında dereceye giren birinci Muhammet Demir ödülünü Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Evrim Karakoz’dan aldı. İkinci Yavuz Selim Yavuz ve üçüncü Ali Akyol da ödüllerini Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca’nın elinden aldı. 
Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, 10 yıldır yapılmayan atışlara yeniden başladıklarını belirterek, “Kuyucak Atış Poligonumuzu yeniden aktif hale getireceğiz. Kuyucak eski günlerini özlemiş. Biz bu etkinlikleri yeniden yaşatacağız. Dereceye giren atıcılarımızı tebrik ediyorum” dedi.