ARAMA
Kuyucak Belediyesi

Kuyucakta temizlik çalışmaları...

Geri

Kuyucakta temizlik çalışmaları sürüyor

27 Mayıs 2024

Kuyucak Belediyesi Temizlik ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan günlük temizlik faaliyetlerine aksatmadan devam eden temizlik ekipleri bir yandan da belirlenen program dâhilinde mahallelerde detaylı temizlik çalışması yapıyor.

Kuyucak Belediyesi periyodik olarak sürdürdüğü çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynerlerin etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması çalışmalarının yanı sıra tüm mahallelerde detaylı temizlik çalışması da yapıyor. Detaylı temizlik çalışması ile mahallelerde cadde, sokak ve kaldırımlar süpürülüyor. Detaylı temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

T.C. Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, çalışmalara yönelik yaptığı konuşmada halkın memnuniyetini ve huzurunu sağlayabilmek için gece gündüz çalıştıklarını anlattı. Bu çalışmalarda ekibiyle birlikte istişarelerde bulunduğunu da belirten Başkan Doğanca, daha temiz bir Kuyucak için çevre temizlik ve bakım ekibi tarafından çalışma programları dahilinde alanlarımızın düzenli temizliğinin yapıldığı, Kuyucak'a yakışır bir çevre sağlanmakta olduğunu sözlerine ekledi.