ARAMA

Önce konser, sonra milli maç

Önce konser, sonra milli maç

26 Haziran 2024

Kuyucak'ta Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuyucak Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu etkinliklerle Kuyucak coşkulu bir gün yaşadı.
Önce Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda yaz konseri etkinliği düzenlendi. Konserde Efe Dumancı, coşkulu kalabalığı söylemiş olduğu şarkılarla eğlendirdi. Konser bitiminde Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, "Bu güzel konser için Topuklu Efemiz Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçoğlu hanımefendiye ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.
Konserin ardından coşkulu kalabalık Kuyucak Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda Türkiye - Çekya milli takım karşılaşmasını izledi. Son dakikalarda gelen galibiyet golüyle meydanda şenlik havası esti. Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca ve vatandaşlar galibiyeti kutladı.